TAQUES


Les taques solars o lentigens són petites àrees planes i fosques a la pell. Solen aparèixer en zones exposades a el sol, com la cara, les mans, les espatlles i els braços. Són comuns en adults majors de 50 anys, però poden aparèixer també en persones més joves.

Tractament

Atès que el pigment es troba a la base de l’epidermis (la capa superior de la pell), qualsevol tractament que tingui com a objectiu aclarir les taques de l’edat ha de penetrar aquesta capa de pell. A Medical Aesthetics t’oferim diverses opcions de tractament:

Crioteràpia (Congelació): aquest procediment tracta la taca usant un llapis fred durant uns segons, el que destrueix el pigment causant de les taques. A mesura que la zona sana, la pell sembla es va aclarint. El tractament pot irritar la pell de forma temporal i suposa un lleu risc de cicatrius o canvis de color permanents.

Peelings: aquest mètode consisteix a aplicar una solució química a la pell per eliminar les capes superiors. El resultat és pell nova i més suau. Després del peeling, pot haver enrogiment que duri unes hores o dies. És probable que necessitis diversos tractaments per veure resultats òptims.

Medicaments tòpics de prescripció: l’aplicació de cremes blanquejadores soles o amb retinoides (tretinoína) pot fer que les taques s’esvaeixin progressivament al llarg de diversos mesos. El tractament pot causar picor, enrogiment, ardor o sequedat temporal, però és la opció mès delicada i està indicada per a pells que reaccionen a altres tractaments.

Mesoteràpia: una tècnica mínimament invasiva que consisteix en la injecció de medicacions o altres ingredients actius d’efecte despigmentant, en petites quantitats.

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved