ÀCID HIALURÒNIC


Les injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) són el producte més efectiu, segur i eficaç per tractar arrugues facials i donar volum als llavis. El tractament consisteix en injectar petites quantitats d’àcid hialurònic (AH) en la dermis de la zona a corregir o augmentar. No cal fer un test de prova, ja que l’AH és normalment biocompatible, el que significa que no produeix reaccions al·lèrgiques en la majoria de casos. Després d’aplicar anestèsia local, les injeccions es realitzen en qüestió d’uns 15-30 minuts. Els resultats estètics solen durar de 8 a 10 mesos per la zona de la cara, i 4-6 mesos per a la zona dels llavis, encara que poden variar depenent de l’individu.

Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic, un glicosaminoglicà, és una molècula present en tots els organismes. Una de les funcions de l’AH en la nostra pell és la de proporcionar volum. L’AH que utilitzen els metges de Medical Aesthetics és un gel transparent estèril que s’injecta a la dermis per corregir línies facials, arrugues, i per donar volum als llavis. És un producte natural i d’origen no animal. Un cop injectat, l’AH es va degradant per l’efecte dels enzims pròpies de l’organisme, s’acaba eliminant sense deixar residus o dipòsits.

Ventatges de l’Àcid Hialurònic

A diferència dels implants permanents, l’AH es degrada amb el temps, el que et dóna la possibilitat d’escollir un cop l’efecte estètic ha desaparegut. Qui sap quin serà el concepte ideal de bellesa d’aquí a 5, 10 o 20 anys? A més, la cara està feta de teixits, múscul, i ossos que va canviant amb el temps, no és una estructura estàtica, pel que és millor una avaluació periòdica de les necessitats estètiques per part del teu metge.

L’AH té la incidència més baixa de reaccions al·lèrgiques, i actualment, milions de tractaments per raons estètiques s’han dut a terme a tot el món, el que l’ha convertit en el tractament d’elecció.

Riscos i efectes secundaris

En mans d’un metge amb experiència i formació adequada, les injeccions de AH gairebé mai porten problemes. No obstant això, qualsevol tractament mèdic comporta un risc. Pacients amb problemes de coagulació, infeccions, mares lactants i embarassades, entre altres condicions mèdiques, no són bons candidats per al tractament.

Possibles efectes secundaris i complicacions: hematomes a la zona injectada, inflamació, reaccions al·lèrgiques, infecció, embolisme i necrosi cutània subsegüent. Aquesta última complicació és extremadament rara, encara que s’ha descrit.
El més corrent després de l’tractament és una petita inflamació de la zona injectada que anirà desapareixent gradualment en 24-48 hores, i de vegades, petits hematomes que es poden dissimular efectivament amb maquillatge a el cap de 12 hores.

La majoria de pacients consideren que els resultats de l’tractament amb AH són molt satisfactoris, ja que poden millorar visiblement la seva aparença i tenir un efecte molt positiu en l’autoestima. Recomanem que contactis al teu metge per comentar la teva situació individual.

Exemples

Per veure fotografies no retocades de pacients reals tractats exclusivament pels metges de Medical Aesthetics, clica aquí

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved