RINOMODELACIÓ


El teu perfil ideal sense necessitat de cirurgia

La forma del nas és una de les primeres característiques facials que notem, potser perquè està situada al bell mig de la cara, i està sempre a la vista. Molts pacients es decideixen per la rinoplàstia no només per canviar el nas, sinó també per modificar l’aparença de la cara en general.

Els metges especialistes de Medical Aesthetics des de fa anys han après i perfeccionat una tècnica innovadora de la mà del seu creador, el Dr. Mauricio de Maio, un cirurgià plàstic reconegut internacionalment en el camp de la medicina estètica. La Rinomodelació o rinoplàstia no quirúrgica consisteix en remodelar la forma del nas utilitzant injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvederm®, Teosyal®, etc.). La tècnica permet canviar i corregir de manera subtil les imperfeccions més comuns, com ara curvatures còncaves i convexes del perfil del nas, o la punta caiguda. Amb unes quantes injeccions d’AH, normalment localitzades a l’angle fronto-nasal, es pot redreçar el perfil del nas. També es pot arribar a una projecció o aixecament de la punta del nas, injectant en altres llocs anatòmics. En alguns casos, combinant les injeccions d’AH amb toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®), la projecció nasal es pot fer més acusada. És una opció real de tractament que pot proporcionar millores estètiques sense el risc i el cost de la cirurgia. Els resultats poden durar mesos o anys, retardant o fins i tot, en alguns casos, eliminant la necessitat de la rinoplàstia quirúrgica.

Rinomodelació o rinoplàstia no quirúrgica

El tractament dura uns 30-45 minuts. Anestèsia local s’aplica a la zona a tractar per mitjà d’una crema de lidocaïna. Un cop s’ha reduït la sensibilitat de la pell, es fan les injeccions, que van acompanyades d’un lleuger massatge a l’àrea tractada. Els resultats estètics es veuen immediatament, tot i que l’avaluació definitiva es farà en uns dies.

Candidats ideals per a la Rinomodelació

El tractament és ideal per a pacients que prefereixen una opció no quirúrgica, amb resultats gairebé immediats i sense haver de canviar les activitats diàries. Quan les imperfeccions del nas són lleus, la rinoplàstia no quirúrgica pot millorar l’aparença de manera simple, ràpida i virtualment indolora. No obstant això, el tractament té les seves limitacions, de manera que pacients amb imperfeccions o deformitats més acusades, l’opció quirúrgica serà la més adequada.

Riscos i efectes secundaris

En mans d’un metge amb experiència i formació adequada, les injeccions d’àcid hialurònic (AH) gairebé mai porten problemes. No obstant això, qualsevol tractament mèdic comporta un risc. Pacients amb problemes de coagulació, infeccions, mares lactants i embarassades, entre altres condicions mèdiques, no són bons candidats per al tractament.
 Possibles efectes secundaris i complicacions: hematomes a la zona injectada, inflamació, reaccions al·lèrgiques, infecció, embolisme i necrosi cutània subsegüent. Aquesta última complicació és extremadament rara, encara que s’ha descrit.
 El més corrent després de l’tractament és una petita inflamació de la zona injectada que anirà desapareixent gradualment en 24-48 hores, i de vegades, petits hematomes que es poden dissimular efectivament amb maquillatge a el cap de 12 hores.

La majoria de pacients consideren els resultats de l’tractament de remodelació del nas amb AH és molt satisfactori, ja que pot millorar visiblement la seva aparença i tenir un efecte molt positiu en l’autoestima. Recomanem que contactis al teu metge per comentar la teva situació individual.

Exemples

Per veure fotografies no retocades de pacients reals tractats exclusivament pels metges de Medical Aesthetics, clica aquí

Font d’informació: arxius del BCAM (British College of Aesthetic Medicine), 2021.

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved