ABANS I DESPRÉS


Rinoplàstia no quirúrgica

Pacient femení de 33 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal, i per elevar lleugerament la punta del nas.

Abans

Després

Pacient femení de 31 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvéderm ®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient masculí de 35 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient masculí de 37 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient masculí de 24 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura còncava del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient femení de 33 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient femení de 26 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient femení de 24 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Pacient femení de 31 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir la curvatura del perfil nasal.

Abans

Després

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved