LIPOTERÀPIA


El tractament de Lipoteràpia és un procediment no quirúrgic mitjançant el qual s’aplica una medicació per reduir el teixit gras. Es pot utilitzar per tractar les zones de greix persistents que són difícils d’eliminar amb dieta i exercici. El tractament es pot dur a terme en diverses àrees de el cos, incloent els malucs, les cuixes, els genolls, l’àrea sota dels glutis, l’abdomen, l’esquena, el mentó i la zona sota de la barbeta. El tractament dissol o liqua les cèl·lules de greix, i els àcids grassos resultants poden llavors ser excretats a través del sistema limfàtic del cos. La Lipoteràpia no és una solució de pèrdua de pes i només pot ser utilitzat per facultatius especialitzats en medicina estètica i formats en el procediment.

¿Què passa durant el tractament?

El tractament de Lipoteràpia típicament consta de dos llocs d’aplicació. Un anestèsic local, lidocaïna, s’administra abans que comenci el tractament. Qualsevol mètode ha de minimitzar les molèsties durant el procediment.

Sessions de tractament

El temps necessari per a una sessió dependrà de la mida de la zona i la indicació que s’està tractant.

Una sessió pot durar entre 30 a 60 minuts. Normalment es poden veure resultats significatius després d’una o dues sessions. No obstant això, per obtenir els millors resultats, es solen requerir de 2 a 8 sessions de tractament, amb 4 setmanes de diferència cadascuna.

El tractament per a les bosses de greix per sota el coll i la barbeta, per exemple, pot requerir 1-3 sessions de tractament, mentre que el tractament per als dipòsits de greix en els malucs i les cuixes pot requerir fins 8 sessions de tractament.

Quan de temps duren els resultats?

Els resultats d’un tractament de Lipoteràpia solen ser permanents, si es manté un estil de vida saludable i una mesura de pes constant. Una vegada que els àcids grassos alliberats s’han processat a través del sistema limfàtic de el cos, no tornen a aparèixer.

No obstant això, el procediment només és permanent si segueixes una dieta saludable i fas exercici amb freqüència després de l’tractament. Si guanyes pes, és probable que les bosses de greix tornin a aparèixer.

Riscos i efectes secundaris

Les persones tractades amb injeccions de Lipoteràpia normalment experimenten efectes secundaris mínims en comparació amb altres procediments més invasius.

Els efectes secundaris inclouen enrogiment, inflor i sensibilitat en la zona tractada.

Algunes persones poden experimentar petits hematomes o blaus, però aquest i altres efectes secundaris generalment es resolen en uns dies.

Quan no és aconsellable el tractament

En individus amb bona salut general i sense malalties de la pell o infeccions en l’àrea a tractar, hi ha poques contraindicacions a el tractament.

No obstant això, la Lipoteràpia no es recomana per a les dones que estan embarassades o en lactància. Tampoc es recomana per a aquelles persones que han estat diagnosticades amb lipodistròfia o altres condicions patològiques.

No aconsellable en persones menors de 18 anys d’edat o majors de 60 anys.

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved