ABANS I DESPRÉS


Àrea periorbital (al voltant dels ulls)

Pacient masculí de 37 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 35 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient masculí de 35 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient masculí de 28 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 43 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 52 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 64 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 31 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Pacient femení de 36 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Azzalure®, Bocouture®, Vistabel®) en l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.

Abans

Després

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved