ANTES Y DESPUÉS


Casos especials

Pacient masculí de 42 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades davant de l’orella.

Abans

Després

Pacient femenina de 41 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Vistabel®, Bocouture®, Azzalure®) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues de la barbeta.

Abans

Després

Pacient femenina de 49 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues de coll.

Abans

Després

Pacient femenina de 47 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalur ®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les línies periorals (arrugues de fumador).

Abans

Després

Pacient femenina de 39 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) per reduir l’elevació de l’llavi superior en algunes expressions facials.

Abans

Después

Pacient femenina de 53 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les línies periorals (arrugues de fumador).

Abans

Després

Pacient femenina de 30 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) per reduir l’aparença del somriure gingival.

Abans

Després

Pacient femenina de 21 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) per reduir l’aparença del somriure gingival.

Abans

Després

Pacient femení de 45 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per dissimular l’aparença d’una indentació frontal causada per una antiga ferida.

Abans

Després

Pacient femení de 28 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per dissimular l’aparença d’una indentació frontal causada per una antiga cicatriu.

Abans

Després

Pacient masculí de 49 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades sobre la cella dreta.

Abans

Després

Pacient femení de 51 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Revolax®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades a la zona infraorbital (a sota de l’ull).

Abans

Després

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved