ABANS I DESPRÉS


Pacient femenina de 34 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient masculí de 28 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, combinades amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvéderm®, Teosyal®, etc.) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals.

Abans

Després

Pacient femenina de 38 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient femenina de 39 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient femenina de 23 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient femenina de 31 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient masculí de 41 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

Abans

Després

Pacient masculí de 35 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Bocouture®, Azzalure®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals.

Abans

Després

Tens dubtes? Contacta'ns: info@medicalaesthetics.es

LES NOSTRES AFILIACIONS I ASSOCIACIONS


©2021 Medical Aesthetics Ltd. All rights reserved