ABANS I DESPRÉS

Front
   


Pacient femenina de 34 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

 

forehead forehead
 
Abans
Després

Pacient masculí de 28 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, combinades amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 40 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 38 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 23 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 31 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals, i per assolir una subtil elevació de les celles.

 

 
Abans
Després

Pacient masculí de 41 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals.

.

 
Abans
Després

Pacient masculí de 35 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) al front, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues horitzontals.

 
Abans
Després
< Tornar a Abans i Després