ABANS I DESPRÉS

Casos especials
   


Pacient masculí de 42 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades davant de l’orella.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 41 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del mentó.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 49 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del coll.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 47 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les línies periorals (arrugues de fumador).

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 39 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir la elevació del llavi superior en algunes expressions facials.

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 53 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir i prevenir l’aparença de les línies periorals (arrugues de fumador).

 

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 30 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir l’aparença del somriure gingival.

 

 

 
Abans
Després

Pacient femenina de 21 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) per reduir l’aparença del somriure gingival.

 

 

 
Abans
Després

Pacient femení de 45 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per dissimular l’aparença d’una indentació frontal causada per una antiga ferida.

 

 
Abans
Després

Pacient femení de 28 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per dissimular l’aparença d’una indentació frontal causada per una antiga cicatriu.

 
Abans
Després

Pacient masculí de 49 anys tractat amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades sobre la cella dreta..

 
Abans
Després

Pacient femení de 51 anys tractada amb injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) per reduir l’aparença de les arrugues localitzades enla zona infraorbital (a sota l’ull).

 

 
Abans
Després
< Tornar a Abans i Després