ABANS I DESPRÉS

Àrea periorbital
   


Pacient masculí de 37 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
crows feet crows feet
 
Abans
Després
Pacient femenina de 35 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
Pacient masculí de 35 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
crows feet crows feet
 
Abans
Després
Pacient masculí de 28 anys tractat amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
crows feet crows feet
 
Abans
Després
Pacient femenina de 43 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
Pacient femenina de 52 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
Pacient femenina de 64 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
Pacient femenina de 31 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
Pacient femenina de 36 anys tractada amb injeccions de toxina botulínica (Botox®, Dysport®, Azzalure®, Xeomin®, Vistabel®) a l’àrea periorbital, per reduir i prevenir l’aparença de les arrugues del voltant dels ulls.
 
Abans
Després
< Tornar a Abans i Després